Harmonet     
  kukka     Koulutus         kukka    Luontaisterapia    kukka        Hyvinvointi   kukka 
      

Etusivu     Henkilöstö  Hoitola  Yhteystiedot    Ajankohtaista  Hoitohinnasto Terapiat  Koulutus  Luontaishoitajat  Intialaisen päähieronnan terapeutteja   Ki-energiahierojat   Ayurvedahoitajat    Hoitoharjoittelijat    Linkit

 

KUUMAKIVIHIERONTAKURSSIT
HOT STONE
Massage Shila Abhyanga

Vaikka Kuumakivihieronta on nyt lähes "kuuma" muoti-ilmiö meillä länsimaissa, hoito itse on hyvin vanhaa perinnettä, jopa 5000 vuoden takaa. Kunnioitamme ja noudatamme tätä alkuperäistä intialaista hoitoajatusta antamissamme ayurvedisissä hoidoissa ja koulutuksissa. Katso lisää kuumakivihieronnasta täältä.

Intensiivikurssi on kaksipäiväinen koulutus, jossa opimme kokovartalon perushieronnan intialaisella tekniikalla (hoitoaika 1.25-1.5 tuntia). Todella perusteellinen koulutus; kivien hoito, lämmitystavat, käsittelytekniikat ja runsaasti harjoittelua pareittain.

LISÄKSI OPIMME LISÄTEKNIIKOITA
Ylävartalon hoitoon (tehotekniikoita kunkin osa-alueen hoitoon ja eri asiakkaiden tarpeet huomioiden ; kädet, rinnan alue, selkä ja kasvot, kontrastihoito)

Kaksipäiväiset kurssit, kurssihinta 220€

Kurssille osallistuminen edellyttää aikaisempaa  hierontakokemusta.

Toistaiseksi kurssia ei ole ohjelmassa

Kurssihinta 220€ 

Voit hankkia kursseilla myös tasolämmittimen (155€), varaukset etukäteen.

Suosittelen kivien lämmittämisessä tasolämmitintä!

Sitovat ilmoittautumiset joko sähköpostiin tai puhelimitse. Varausmaksu 50€ laskutetaan ilmoituksen ja paikan varauksen jälkeen ja vähennetään lopullisesta kurssimaksusta. Alle 2 viikkoa ennen kurssia tehdyistä peruutuksista  pidätetään varausmaksu.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Sähköposti

Harmonet Koulutus
Arja Hartemo
Orvokkitie 13
01300 Vantaa   lisätiedot p. 044-2981 886        

takaisin                             etusivulle